Over mij

 

Mijn naam is Michelle Kuiper, ik ben 28 jaar en woon samen met mijn man en dieren in Elim. Ik werk als maatschappelijk werker en daarnaast heb ik SPIRIT opgezet om mensen weer in verbinding te laten komen met zichzelf, door te werken met paarden!

 

Vanaf mijn achtste jaar ben ik bezig met paarden. Rijden en poetsen vulden hele weekenden. Deze paardenliefde is nooit meer overgegaan. Deze speciale dieren hebben mij veel laten zien, voelen en ervaren en ik kan me geen leven voorstellen zonder hen. Ze zijn er altijd voor mij om mij te ondersteunen, liefde te geven of wijze lessen te leren. Ik ben dankbaar dat ik de paarden kan inzetten om anderen dit ook te kunnen laten ervaren.

 

Ik vind het belangrijk dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen en dat ze zichzelf kunnen zijn. Verder speelt het geloof een rol in mijn leven en helpt dit mij in mijn werk. Zo kan ik zonder oordeel aansluiten bij iedereen en geef ik je de ruimte om te groeien in je eigen ontwikkeling. Woorden die mij kenmerken zijn; verbindend, spontaan, enthousiast, gedreven, eigenwijs, professioneel, open en eerlijk.