Coaching met paarden

Paarden worden ook wel de spiegel van de ziel genoemd. Deze prachtige en wijze dieren voelen je feilloos aan, reageren op je en geven je helende energie. Ze bieden liefde, steun en kracht. Dit alles doen zij zonder oordeel, open en eerlijk.

 

Ik coach samen met mijn paarden omdat het zoveel heling en diepgang geeft. Het is echt magisch om omringt te worden door deze wijze heelmeesters waarbij je midden in de natuur (laarzen in het zand en haren in de wind) bent en echt even stil staat bij jezelf en jouw leven. Mijn 6 paarden leven in de kudde in hun eigen paddock paradise en hebben de vrije keuze om aan te sluiten in de sessies. Dit doen zij op hun eigen manier, naar hun eigen inzicht. Ik neem je mee in het gedrag en de signalen die de paarden laten zien en stel je daarbij vragen. 


''Ik twijfelde in het begin of paarden echt aan mij zouden kunnen laten zien wat er in mij leeft. Al na een paar minuten lieten de paarden me precies zien wat er aan de hand is. Dat de paarden heel goed lieten zien wat er gebeurt als ik doorga in mijn oude patronen raakte me enorm. Het geeft me motivatie om er mee aan het werk te gaan omdat ik zo niet door wil gaan. Vooral voor mensen die moeite hebben om dingen te verwoorden is een sessie met de paarden heel verhelderend en raak. Michelle heeft mijn sessie super begeleid, ik voelde me veilig ondanks dat ik het ontzettend spannend vond.''

Geke


Omdat paarden meesters zijn in non-verbale communicatie, pikken ze de kleinste (onzichtbare) signalen op uit jouw gevoelens en gedachten bij jouw verhaal. Deze signalen kunnen zij dan zichtbaar maken. Het kan heel fijn voelen wat je terug krijgt vanuit de paarden. Soms kan het ook pijnlijk zijn omdat ze je bewust maken van jouw processen, (overleving)strategieën, overtuigingen en gedragingen. Alles mag er zijn. De paarden helpen je om bij je ware kern te komen/blijven en te laten voelen wat gevoeld mag worden, om zo vervolgens los gelaten te worden of het een plek te geven. 

Wil jij ook ervaren wat de paarden jou te vertellen hebben? Mail me voor een afspraak!

''What horses can teach us is only limited by our ability to understand, what they're willing to give us, is only limited by our ability to recieve.''

Nanda van Gestel - van der Schel