Coaching en therapie met paarden

Paarden worden ook wel de spiegel van de ziel genoemd. Deze prachtige en wijze dieren voelen je feilloos aan, reageren op je en geven je helende energie. Ze bieden liefde, steun en kracht. Dit alles doen zij zonder oordeel, open en eerlijk.

 

Paarden zijn meesters in non-verbale communicatie. Ze pikken de kleinste signalen op en reageren dan direct op wat ze voelen bij jou. Dit wordt spiegelen genoemd. Soms is het heel fijn wat je terug krijgt vanuit de spiegel, maar soms kan het ook confronterend en pijnlijk zijn. Dit omdat ze je bewust maken van jouw processen, (overleving)strategieën, overtuigingen, gedragingen, gedachten en gevoelens.


Met de paarden en mij aan de slag

 

Mini sessie met de kudde paarden

 

In een mini sessie van 20 minuten met de paarden en mij kun je proeven aan coaching en therapie met paarden. Kom en ontdek wat voor prachtige spiegels de paarden zijn. In deze mini sessie kunnen veel dingen naar voren komen waar je zelf mee aan de slag kunt.

 

Sessie 'Het paard als spiegel van de ziel'

 

Wil je een uur lang ervaren hoe het is om met paarden te werken en te ontdekken wat de paarden je te vertellen hebben? De impact van de boodschap van de paarden kan heel groots zijn. In een fijne en veilige omgeving krijg je de ruimte om op ontdekking te gaan.

 

Individueel traject coaching & therapie met paarden

Wil je echt aan de slag met jezelf? Met een traject van 4 sessies met mij en de kudde paarden gaan we jouw avontuur aan. Vooraf houden we een gratis intake gesprek om te voelen of we bij elkaar passen en af te spreken welke onderwerpen voor jou belangrijk zijn.

 


''Ik twijfelde in het begin of paarden echt aan mij zouden kunnen laten zien wat er in mij leeft. Al na een paar minuten lieten de paarden me precies zien wat er aan de hand is. Dat de paarden heel goed lieten zien wat er gebeurt als ik doorga in mijn oude patronen raakte me enorm. Het geeft me motivatie om er mee aan het werk te gaan omdat ik zo niet door wil gaan. Vooral voor mensen die moeite hebben om dingen te verwoorden is een (mini)sessie met de paarden heel verhelderend en raak. Michelle heeft mijn sessie super begeleid, ik voelde me veilig ondanks dat ik het ontzettend spannend vond.''

Geke


Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben en zelfs als je bang bent voor paarden is dit geen probleem. We rijden niet op de paarden, de sessies en workshops vinden plaats op de grond naast het paard.

 

Zou jij ook eens 'in de spiegel' willen kijken om te zien wat je terugkrijgt? Samen met mijn paarden sta ik voor je klaar om je te helpen weer in verbinding en in balans te komen met jezelf en jouw verlangens en dromen.