De paarden

 

Aragon

Aragon is een stoere Fjordenruin van 15 jaar. Zijn grootste hobby is eten, dit doet hij het liefst de hele dag. Daarnaast vindt hij het heerlijk om gepoetst te worden en mag hij graag voor je werken, al moet hij wel even op gang komen in het begin. Aragon is oersterk maar heeft een hart van goud. Hij is een aards paard maar heeft ook een hele zachte kant. Aragon geeft je vertrouwen en kracht.

 

 

Trui

Trui is een shetlandmerrie van 16 jaar. Ze vindt het erg gezellig om samen te werken. Trui is helemaal opgeleefd sinds ze mee mag doen in de coachsessies. Ze vindt het geweldig haar vertrouwen en helende energie te kunnen geven. Verder is ze een hele  (eigen)wijze dame die met iedereen de verbinding aan wil gaan. Ze voelt feilloos aan wat je nodig hebt en raakt daarbij je hart.

 

 

Braska

Braska is een KWPN merrie van 13 jaar. Ze  is heel groot maar ook heel gevoelig. Braska laat heel duidelijk weten wat ze wil, ze neemt haar eigen ruimte in en geeft haar grenzen goed aan. Braska is ontzettend lief en wil graag bij mensen zijn. Ze gaat voor je door het vuur. 

 

 

Gypsy

Gypsy is een tinker merrie van 3 jaar. Ze is heel zeker van zichzelf en (bijna) nergens bang voor. Gypsy is heel stoer maar daarnaast is ze ook heel gevoelig en eigenwijs. Ze doet alles altijd op haar eigen manier en op haar tijd. 

Fleur

Fleur is een friese merrie van 3 jaar. Ze is heel lief en zachtaardig en komt iedereen altijd als eerste begroeten. Fleur wil met iedereen de verbinding aan gaan en deelt veel knuffels uit. Ze is soms nog wel eens wat onzeker