Individueel traject coaching & therapie met paarden

Herken je dit?

 • Je zit niet lekker in je vel of voelt je down
 • Je leeft op de automatische piloot en kunt niet genieten
 • Je maakt geen ruimte voor jezelf en geeft geen grenzen aan
 • Je blijft in je eigen valkuilen stappen en wordt daar boos en verdrietig van
 • Je kunt moeilijk bij je emoties en gevoelens komen
 • Je vind anderen altijd belangrijker dan jezelf
 • Je bent heel gevoelig maar ervaart dit als een zware last

Hoe zou het voor je zijn als?

 • Je kunt voelen dat het niet zo lekker gaat en daar naar kunt luisteren
 • Je jezelf gunt om belangrijk te zijn
 • Je je oude patronen kunt doorbreken
 • afstand kan doen van (oude) pijn en trauma's
 • Je emoties en gevoelens kunt herkennen en kunt laten stromen
 • Weet wie je bent en wat voor jou belangrijk is

 

Wat houdt een individueel traject in?

Door een individueel traject te volgen ontdek je wat de paarden jou te vertellen hebben. Ze laten thema's, pijnpunten en belangrijke onderwerpen naar boven komen waarmee je samen met hen en mij aan de slag gaat in de sessies. Je kunt er niet meer onderuit en gaat actief aan de slag met de boodschap van de paarden. De inzichten die je ervaart over jezelf gaan je helpen om (nieuwe) keuzes te maken waar jij zelf belangrijk bent. De rust, ruimte, stilte en verbinding met jezelf zorgen ervoor dat je afscheid kunt nemen van oude patronen, trauma's, emoties en gevoelens die je niet meer dienen. Je gaat je rugzak opruimen en je zal stap voor stap ervaren wie je bent en wat voor jou belangrijk is. Juist omdat de paarden zo goed aanvoelen wie en wat je bent heb je geen ellenlange trajecten nodig. De (helende) energie die de paarden aan je geven werkt ook thuis nog door en zal je helpen het gevoel van de sessies vast te houden in je dagelijkse leven.

 

Met een traject van 4 sessies met mij en de kudde paarden gaan we jouw avontuur aan. Vooraf houden we een kennismakingsgesprek om te voelen of we bij elkaar passen en hoor ik graag waarmee je naar de paarden wilt. Samen maken we daarna concrete afspraken. Na de 4 sessies maken we na 6 weken een afspraak voor een terugkomsessie.

 


'' Van te voren was ik bang dat de paarden en jij dwars door me heen zouden kunnen kijken. De paarden bieden een mooie, zachte methode waarbij dit niet perse benoemd hoeft te worden om toch het effect te kunnen ervaren.  Ik heb leren vertragen om zo beter bij mijn gevoel te komen. Het paard weet het al voordat ik het weet of voel. Het gevoel wat ik ervoer toen ik bij mijn gevoel durfde te blijven en daarmee ook de onrust bij het paard zag wegvloeien was zo mooi. Ik vond het zo bijzonder hoe een paard belangeloos doet en geeft. Die hele intense connectie die ik mocht ervaren met het paard vergeet ik nooit meer. Dat gevoel kan ik zo weer oproepen. De sessies waren magisch. De band tussen jou en je paarden is zo mooi en puur, dat weerspiegelt in je werkwijze en dat voelen mensen.''

Aline


'' Paarden zijn zo groot, dat maakte dat ik van te voren een beetje bang was. Door jouw vertrouwen kon ik me over gaan geven. Het weer voelen van de onderliggende stroom van liefde, van zijn en van alles is in verbinding met elkaar, heeft me zoveel gebracht.Ik kan weer voelen dat ik goed ben zoals ik nu ben! De paarden spiegelen op zo'n zuivere wijze. Dit is voor iedereen die vastloopt in verbale therapie, voor iedereen die van hoofd naar voelen wil gaan en voor iedereen die haar eigen gedrag gespiegeld wil zien. Om zo, in korte tijd, op te ruimen en anders in het leven te kunnen staan.''

Swenja


Investering

De investering voor een individueel traject is € 497,-

Deze bestaat uit 4 sessies met de paarden met vooraf een kennismakingsgesprek van een half uur. Na 6 weken hebben we een terugkomsessie van een half uur om te ontdekken waar je staat en hoe de veranderingen zich hebben verankerd in jouw systeem.

Resultaten

Als je een individueel traject met mij en de paarden aangaat dan zul je merken dat je in korte tijd veel over jezelf en je gedrag en gevoel te weten en te voelen bent gekomen. Je staat meer in verbinding met jezelf en hebt oude patronen en pijnen een plekje gegeven. Je kunt weer in verbinding zijn met jezelf en daardoor ook weer een fijne partner, vriendin, moeder, collega of dochter zijn. Je kan nieuwe keuzes maken en kunt op pad met een lichte rugzak.

 

FAQ

 • Ik ben bang voor paarden, is dat een probleem?

Nee dat is absoluut geen probleem. We zorgen ervoor dat jij de sessies kan doen op een manier wat voor jou oké voelt.

 • Zijn er kleding voorschriften?

Ja, dichte schoenen en kleding aangepast op het weer is wel zo fijn.

 • Hoe kan ik betalen?

Ik stuur je vooraf een factuur.

 • Gaat de sessie door bij slecht weer?

In principe gaat de sessie altijd door, behalve als het weer voor mij of de paarden niet acceptabel is. Dan neem ik contact met je op en overleggen we over de mogelijkheden.

 • Kan ik de sessie verzetten bij ziekte of overmacht?

De sessie kan kosteloos geannuleerd of verplaatst worden tot 24 uur van te voren. 

 • Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie in een traject duurt ongeveer een uur.

 • Wat als ik na een traject nog verder wil?

Dan maken we een persoonlijk plan op maat voor jou.

 • Kan ik ook een traject samen met iemand volgen?

Jazeker, daar maken we een persoonlijk plan op maat voor.