Geboorte In Kaart

 

Het kan heel waardevol zijn om vóór de sessies met de paarden een sessie 'geboorte in kaart' te doen. Hiermee beginnen we letterlijk bij jouw begin en onderzoeken we waar de basis van jouw vraag kan liggen. 

 

Geboorte in kaart is een unieke methode die je geboorteverhaal volledig in kaart brengt. Meer dan 30 jaar onderzoek op het gebied van pre- en perinatale psychologie heeft uitgewezen dat de periode waarin je gevormd wordt niet begint bij de geboorte, maar al vér daarvoor. De periode die kort voor de conceptie begint en eindigt vlak na de geboorte blijkt de meest kwetsbare en cruciale periode in ons leven, waarin fysieke, mentale, emotionele en relationele patronen worden gevormd.

 
De manier waarop je wordt geboren, vormt de basis voor je gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid. Ook vormt het je vermogen om gezonde relaties aan te gaan vanuit liefde, inlevingsvermogen en vertrouwen. Jouw geboorteverhaal heeft je gevormd tot wie je nu bent. Geboorte in kaart vertaalt jouw gedrag direct naar onderliggende behoeftes, kwaliteiten en laat je zien dat je gedrag meer dan logisch is.
 
Wanneer je een traject start met het in kaart brengen van je geboorteverhaal, brengt dat jou direct bij de kern van jouw thema. Je begin is je basis en door dat in kaart te brengen krijg je direct hele waardevolle inzichten in jouw eigen gedrag.
 

Weten waar gedrag écht vandaan komt, is essentieel voor het doorbreken hiervan. Door je geboorteverhaal in kaart te brengen wordt je gedrag ineens zó logisch!

 

Geboorte in kaart helpt het gedrag te vertalen naar onderliggende behoeftes en verborgen kwaliteiten. 

Gedrag wil altijd begrepen worden... Niet afgeleerd...

 

bron: www.jegeboorteinkaart.nl

 

Met prachtige en unieke kaarten brengen we samen jouw geboortepatronen in beeld. De informatie en inzichten die je daar uit haalt kunnen we daarna meenemen naar de paarden.

 

Geboorte in kaart is niet leeftijdsgebonden, iedereen kan zijn of haar geboorte in kaart brengen.