Coaching en therapie met paarden

 

Paarden worden ook wel de spiegel van de ziel genoemd. Deze prachtige en wijze dieren voelen je feilloos aan, reageren op je en geven je helende energie. Ze bieden liefde, steun en kracht. Dit alles doen zij zonder oordeel, open en eerlijk.

 

Paarden zijn meesters in non-verbale communicatie. Ze pikken de kleinste signalen op en reageren dan direct op wat ze voelen bij jou. Dit wordt spiegelen genoemd. Soms is het heel fijn wat je terug krijgt vanuit de spiegel, maar soms kan het ook confronterend en pijnlijk zijn. Dit omdat ze je bewust maken van jouw processen, (overleving)strategieën, overtuigingen, gedragingen, gedachten en gevoelens.

 


''Mijn dochter heeft het traject van 5 sessies gevolgd. Ze zat helemaal niet lekker in haar vel en kon de wereld, en vooral school, niet meer aan. Toen kwam Michelle op ons pad en heeft ons door de moeilijke tijd heen geholpen. Wij zijn een hele ervaring rijker en de paarden zijn echt een spiegel van jezelf. Zoveel kracht heeft mijn dochter hierdoor gekregen dat wij Michelle heel erg dankbaar zijn!''


Een sessie met de paarden duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Ik vind het fijn om vooraf een afspraak te maken om elkaar eerst te ontmoeten en mijn praktijk te laten zien om te ervaren of er een klik en vertrouwen is. Na deze kennismaking kunnen we verdere afspraken maken om samen met de paarden aan de slag te gaan met jouw thema of vraag. Het maakt niet uit wat jouw vraag of thema is, alles is welkom. Het is fijn om  jezelf 3 tot 5 sessies de tijd te geven om aan jouw thema of vraag te werken. 

 

Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben en zelfs als je bang bent voor paarden is een sessie gewoon mogelijk. We rijden niet op de paarden, de sessies vinden plaats op de grond naast het paard.

 

 


''Het was prachtig om een sessie van Michelle en haar paarden te krijgen. Het gaf me bevestiging dat mijn lijf een hele belangrijke graadmeter is: wat voel ik en wat betekent dat en ik mag ernaar luisteren. Het was mooi, ontroerend, bijzonder, prachtig en wat zijn de paarden geweldig. Michelle is een kei in haar werk! Heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren''


1 sessie inclusief kennismaking 

€ 120,-

3 sessies inclusief kennismaking

€ 300,-

5 sessies inclusief kennismaking

€ 450,-


'' Ik vond het ongelooflijk dat er zoveel emotie los kwam door alleen maar te kijken naar het paard. Alleen maar bij haar te zijn. De liefde te voelen waarmee ze, oneindig geduldig, spiegelde wat ik nodig had en alle tijd nam om haar helende energie met me te delen. ''


Zou jij ook eens 'in de spiegel' willen kijken om weer in verbinding en in balans met jezelf te komen?  Samen met mijn paarden (en honden)sta ik voor je klaar om je te helpen weer in verbinding en in balans te komen met jezelf, jouw passies, dromen en wensen.